Header_web4.png

 

Vi søker Art Director

Våre ambisjoner tilsier at vi må ut å søke etter flere dyktige kolleger som har lyst til å være med å styrke det kreative teamet vårt. 

 

Vi er på jakt etter etter en idesterk, ambisiøs Art Director med sterk visuell forståelse og gode samarbeidsegenskaper. Du er vant med å ta ledelsen i kreative prosesser, elsker å omsette strategi til kreative kommunikasjonskonsepter og vet at de beste løsningene utvikles på bakgrunn av innsikt og data. Du har stor digital kunnskap, designer for alle flater og er drevet på å utvikle de gode historiene, visuelle identiteter, sterke kampanjekonsepter og layout til nettsider. I tillegg til å ha sterk visuell forståelse må du like å jobbe tett sammen med kunder og i team med tekstforfatter, rådgiver og digitale markedsførere. Du trives med høyt tempo og tidvis korte deadlines, og leverer godt, også når det er sykt travelt.

Som menneske er du lyttende, engasjert, iherdig og kvalitetsbevisst. Du liker å ta ansvar, jobber godt alene, men vet at de beste løsningene til syvende og sist er et resultat av godt samarbeid med teamet ditt.

 

DETTE SER VI ETTER
  • Relevant utdannelse, minimum på bachelornivå innen grafiske fag
  • Relevant og dokumentert erfaring fra reklamebyrå
  • God innsikt og erfaring med After Effects
  • Kunnskap og erfaring med XD
  • Det er en fordel med erfaring innen webdesign
 
VI TILBYR
  • et faglig sterkt og kreativt miljø med høyt tempo og mye latter.
  • mulighet til å jobbe med sterke regionale merkevarer som RBK, Sabrura sticks & sushi, Sparebank1, TRV og mange nye, spennende merkevarer på vei opp og fram
  • Konkurransedyktig lønn
  • gode muligheter for faglig utvikling

 

NÅR DU BLIR EN AV OSS

Posisjon AS drives av kreativitet, analyse og innsikt. Vi tror på å være modige og å tenke nytt om etablerte sannheter, og vi brenner for å skape kommunikasjon som engasjerer, involverer, berører og, ikke minst, oppnår mål. Vi har lang erfaring innen alle disipliner av kommunikasjonsfaget, fra strategisk analyse, rådgiving, merkevarestrategi, kommunikasjonskonsept, digital annonsering, sosiale media- strategi og innholdsproduksjon, film og strategisk design.

Hos oss blir du altså en viktig del av et engasjert fagmiljø. Vi jobber med mange av regionens sterkeste merkevarer og har både store kunder som har fulgt oss i mange år, og nye spennende merkevarer på vei opp og fram. Posisjon ble etablert i Trondheim i 2001 og har siden da vært i vekst. Vi har gode lønns- og pensjonsbetingelser og er opptatt av faglig utvikling.

 

Send søknad og CV til Hanne Walstad / hw@posisjon.no

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Hanne på 950 38 500

Søknadsfrist: Snarest

Flere ledige stillinger