Hvordan påvirker koronakrisen dine medarbeidere og bedriftens produktivitet?

 

Fjernledelse, hjemmekontor, usikkerhet og permitteringer har blitt den nye og krevende hverdagen for de fleste bedrifter. Opplever dine ansatte å bli sett og ivaretatt? Klarer de å opprettholde nødvendig produktivitet og service? Kan din bedrift gjennomføre effektive tiltak for å øke fremtidstroen og motivasjonen i organisasjonen? 

 

Posisjon AS og HMS-tjenesten AS har i samarbeid utviklet en spørreundersøkelse som gir virksomheter styrings- og ledelsesinformasjon tilpasset den krevende situasjonen vi er i.

 

RASK GJENNOMFØRING. LAV KOSTNAD.

Undersøkelsen er standardisert, krever svært liten innsats av både deg og dine medarbeidere, og kan gjennomføres på kort varsel. Kartleggingen gir deg rask og faktabasert innsikt i forhold som akkurat nå kan være avgjørende for virksomheten. I tillegg vil du få mulighet til anonymisert sammenligning av tilstanden opp mot øvrige bedrifter som gjennomfører samme undersøkelse.

Posisjon sørger for at undersøkelsen gjennomføres i henhold til anerkjent metode. Resultater og anbefalinger presenteres i et videomøte. Prisen for undersøkelsen inkludert videomøte er satt til lave 20.000, - eks. mva., fordi vi tror det nå er viktig å ta vare på folk og holde hjulene i gang.

Posisjon og HMS-tjenesten AS er tilgjengelig for eventuell oppfølging eller støtte i gjennomføring av tiltak.

 

Artboard 11.png

FLEKSIBEL FAKTURERING

Mange opplever reduserte inntekter og press på likviditet. Vi i Posisjon er beredt til å strekke oss langt for å hjelpe dere og finne løsninger som passer bedriftens betalingsevne akkurat nå. Ta kontakt, så finner vi en løsning.