Førstevalget.

B&B Entreprenør totalleverandør av alle typer bygg og anlegg, og eies av investerings- og majoritetseier i selskapet er Salvesen & Thams. Bedriften har hovedkontor på Støren og avdelinger i Rindal og på Orkanger. I 2021 omsatte B&B Entreprenør for 460 millioner kroner.

Posisjon AS har bistått B&B Entreprenør med å sette ord på bedriftens visjon, posisjon og verdier. Vi har også gjort markedsanalyser, meislet ut ny markedsstrategi, og bistått med grafisk arbeid, kampanjeplanlegging og PR (pressemeldinger og rådgiving).

B&B Entreprenørs visjon er å være førstevalget. B&B Entreprenør vil være den som potensielle og eksisterende kunder foretrekker å samarbeide med. B&B Entreprenør vil også være den som alle andre bedrifter foretrekker å samarbeide med, og ikke nok med det: B&B Entreprenør vil være den bedriften som alle i bygg-og anleggsbransjen foretrekker å være ansatt i.

Dette er en hårete visjon, men etter å ha blitt kjent med B&B Entreprenør er vi overbevist om at den er helt riktig for akkurat denne bedriften.