Dyktige folk er alltid velkommen, både som kunder og medarbeidere

 

Jobbe hos oss?

Hos oss jobber vi selvstendig og med stort egenansvar, men ingen er større enn laget. Det er det vi skaper sammen som betyr noe. 

Vi vil skape Midt-Norges mest kompetente rådgivingsmiljø, et levende og engasjert fagmiljø der diskusjonene er friske og meningene sterke. Bak en god ide ligger det alltid ti ubrukelige. Sånn er det, både med strategier og kommunikasjonsløsninger. Derfor satser vi på bredde i laget med ulike personligheter og forskjellige faglige profiler som bidrar til å skape mange innfallsvinkler og et bredt grunnlag for de beste løsningene.

 

 

Tekst- og innholdsutvikler

Dette er Posisjons mest dynamiske stilling. Du må tåle å bli forstyrret for å bidra til å løse hasteoppdrag på ti minutter, samtidig som du må sørge for kontinuitet for kundene over flere år. Du får jobbe med innhold i alle kanaler, og må tenne like mye på å skrive en kronikk i en papiravis som å lage kule ideer for interaktive løsninger eller film for TV.  Du har en sterk egendrive til å følge med på den digitale utviklingen og en ustoppelig lyst til å lære nytt. 

  

 

Søk i dag!

Send kortfattet søknad med CV til victor.andersen@posisjon.no

Få fram hva du kan bidra med, hva som driver deg
og hva som er viktig for deg hvis du skal jobbe hos oss.